Tuotteet

Valikoimastamme löytyy erittäin kattavasti tuotteita jokaiseen tilanteeseen. Mikäli jotain tuotetta ei löydy hyllystä tai varastostamme niin mielellämme sen sinulle tilaamme.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat muun muassa maanrakennustarvikkeet. Omakotitalorakentamiseen valikoimastamme löytyy kaikki kivijalasta piipun viimeistelyyn. Lisäksi tuotevalikoimaan kuuluu esimerkiksi viemäri- ja sadevesikaivot sekä erilaiset putket. Voisi sanoa, että valikoimastamme löytyy kaikki mahdollinen niin isoon kuin pieneenkin rakentamiseen sekä remontointiin.

Tämän kaiken lisäksi valikoimastamme löytyy mm. kaikki seuraavat tuotteet ja tuoteryhmät.

Ruohonleikkurit

Varastostamme löytyy etenkin keväisin sekä kesäisin valtava valikoima ruohonleikkureita jokaiseen hintaluokkaan. Oli pihasi sitten pieni takapiha tai jalkapallokenttä niin meiltä löytyy sinulle juuri sopiva leikkuri. Pienimmät leikkurit on käsin työnnettäviä ja suurimmat leikkurimme isoja päältä ajettavia koneita. Tuosta väliltä löytyy sitten kaikkea mahdollista jokaiseen tarpeeseen.

Sähkötyökalut Aga

Löydät myös hyllystämme erittäin laajan valikoiman erilaisia Agan sähkötyökaluja. Koneita löytyy jokaiseen teho-, sekä hintaluokkaan. Oli tarpeesi sitten koti-, tai ammattikäyttöön niin meiltä löydät varmasti sopivan koneen jokaiseen tilanteeseen. Tule myymälään tutustumaan tarkemmin tuotteisiin. Jokaisesta mallista on esittelyversio hyllyssä näkyvillä ja tarvittaessa voit vaikka testata konetta ennen ostopäätöstä.

Dimex-työasut

Hyvä suojautuminen on tärkeä osa mukavaa työntekoa. Löydätkin hyllystämme mahtavan valikoiman Dimexin laadukkaita työasuja. Olemme myös rakentaneet tyylikkään sovituskopin, jossa voit halutessasi käydä kokeilemassa vaatteita ennen ostopäätöstä. Valikoimasta löytyy valtavasti eri malleja sekä kokoja. Meiltä löytyy ne kaikkein pienimmät, sekä myös kaikkein suurimmat koot.

Vaatetamme myös kaikki kausityöntekijämme Dimexin laadukkailla vaatteilla.

Jalas ja Sievi turvajalkineet

Turvajalkineet on tärkeä osa suojautumista sekä turvallista työntekoa. Meillä on hyllyssä kaikki Jalaksen markkinoilla olevat mallit ja lähes kaikkina kokoina. Päivitä vihdoin turvajalkineesi ja tule myymäläämme löytämään juuri sinulle sopivat kengät. Meiltä löytyy kaikkiin erilaisiin työtehtäviin sopiva kenkä.

Jäspi kattilat ja varaajat

Löydät valikoimastamme myös laajan valikoiman lämminvesivaraajia sekä kattiloita. Mikäli varaajasi sanoo sopimuksen irti niin meiltä voit hakea uuden vaikka lauantaina. Pidämme valikoimassa kaikki yleisimmät mallit sekä muutamia vähän harvinaisempia. Mikäli varastosta ei löydy tarvitsemaasi mallia niin saamme sen tilattua parissa päivässä paikalle.