Yhteystiedot

Tältä sivulta löydät kaikki tärkeimmät yhteystietomme. Mikäli kaipaat jonkun tietyn henkilön yhteystietoja, niin olethan yhteydessä johonkin alla olevista. Jos kaipaat esimerkiksi tietyn kuljettajan tai myymälässä työskentelevän henkilön yhteystietoja niin kerromme sen mielellämme. Valitettavasti emme vaan voi laittaa jokaista yhteystietoa sivuillamme mahdollisten väärinkäytösten vuoksi.

Oli asiasi pieni taikka suuri niin koskaan ei ole väärin ottaa yhteyttä. Sivulta löydät myös kaikki sosiaalisen median yhteystietomme sekä tietoa mahdollisista avoimista työpaikoista. Kaikkia työpaikkoja emme kerkiä sivuillemme päivitellä, mutta alempana on lisää tietoa. Löydät myös tältä sivulta myymälämme aukioloajat normaaleina arkipäivinä. Huomioithan kuitenkin, että arkipyhinä sekä juhlapyhinä olemme auki poikkeusaikatauluin. Poikkeavat ajat pyrimme infoamaan hyvissä ajoin sosiaalisessa mediassa sekä myymälämme seinällä.

Hietasen Muovi Oy
Jämsäntie
11300 Jämsä

Puh: 05 – 123456
Fax: 05 – 123456

Sähköposti: Hietanen@hietasenmuovi.fi

Jyrki Mäkinen
040 1234567
Jyrki.mäkinen@hietasenmuovi.fi

Marko Hietanen
0400 111222
Marko.hietanen@hietasenmuovi.fi

Sosiaalinen media

Hietasen Muovi on mennyt myös sosiaalisen puolesta kehityksen mukana ja rantautunut pienin askelin sosiaaliseen mediaan. Laita tilimme seurantaan niin saat ensimmäisten joukossa parhaat tarjoukset sekä paljon hyviä vinkkejä. Tileille tulee taatusti myös hauskoja kilpailuja sekä arvontoja.

Facebook: Facebook.com/hietasenmuovi

Twitter: Twitter.com/hietasenmuovi

Instagram: Instagram.com/hietasenmuovi

Aukioloajat

Palvelemme asiakkaitamme arkisin 08-17:00 välisenä aikana. Lauantaisin ovemme ovat avoinna 10-16:00 välillä. Sunnuntaisin huilaamme, joten ovemme pysyvät kiinni.

Saat kaikille tuotteille myös kotiinkuljetuksen, joten ota yhteyttä ja kysy lisää.

Töihin

Mikäli olet opiskelija tai jo opiskelut suorittanut ja etsit töitä niin ole yhteydessä. Toimintamme laajenee kokoajan ja etsimme aina uusia innokkaita ammattilaisia joukkoomme. Tarvitsemme määräajoin tekijöitä kaikille osastoille.

Meillä voit työllistää itsesi kassalla, hyllyttäjänä, varastomiehenä, siivoajana, autonkuljettajana, apumiehenä sekä monena muuna tärkeänä tekijänä.

Ole rohkeasti yhteydessä puhelimitse, sähköpostilla tai tule käymään niin jutellaan lisää.

Odotamme yhteydenottoasi!