Yritys

Me olemme etenkin maanrakennukseen erikoistunut rautakauppa. Perinteikkään Hietasen Muovi Oy:n erityisosaamista ovat maanrakennukseen, kunnallistekniikkaan ja vesiosuuskuntien tarpeisiin liittyvät tuotteet. Yrityksen tuoterepertuaari kattaa luonnollisesti myös kaikki muut rautakaupan myyntiartikkelit. Löydät nykypäivänä suuresta myymälästämme lähes kaiken mitä ikinä voit rakentamiseen sekä remontointiin tarvita.

Vuonna 2018 perustettu Hietasen Muovi Oy on perheyritys. Alkutaival taitettiin puhtaasti muovikauppana, mutta nykyisen toimitusjohtajan Jukka Hietasen myötä toimenkuva on laajentunut.

– Olen koulutukseltani rakennusmestari, joten erikoistumisalan valinta oli selkeä. Nykyään olemme puhtaasti rautakauppa, 2 kuukautta yrityksessä työskennellyt ja sitä 5 viikkoa luotsannut Hietanen toteaa.

Maanrakennukseen, kunnallis- ja talotekniikkaan liittyvät tuotteet, kuten esimerkiksi putket, suodatinkankaat, eristeet, kaivot ja niiden kannet, ovat erittäin laajasti edustettuina.

– Asiakaskunnastamme valtaosa, liikevaihdollisesti noin 2 prosenttia, on julkista puolta ja yrityksiä, kuten maanrakennusfirmoja.

Vuoteen 2020 mennessä jokaisen asuin- ja lomakiinteistön on huolehdittava jätevesihuoltonsa ajantasaistamisesta, mikä tietää kiirettä Hietasen Muoville.

Hietasen Muovin voimavara on sen osaava ja pitkäaikainen henkilöstö. Seitsemän alan ammattilaista palvelee asiakkaitaan vankalla asiantuntemuksella.

– Vanhimman työntekijämme työhistoria ulottuu 30 vuoden taakse. Hyvistä työntekijöistä kannattaa pitää kiinni, Hietanen painottaa.

Tulevaisuus

Tulevaisuudessa yritys lupaa tarjota entistä laajemman valikoiman eri rakennus-, sekä remontoinnin tehtävissä tarvittavia tuotteita. Eli tuotevalikoima laajenee sekä paranee kokoajan pienin askelin. Onkin ensiarvoisen tärkeää, että kerrot meille mikäli et jotain tuotetta valikoimastamme löydä. Etenkin tällaiset tuotteet menee etusijalle valikoimaa laajentaessa.

Myös henkilöstön sekä kaluston määrää kasvatetaan vuosittain mahdollisuuksien mukaan. Kuljetusmäärät kasvaa kokoajan, joten myös kalustoa sekä kuljettajia tarvitaan jatkuvasti enemmän.

Tuotteita täytyy noutaa eri puolilta sekä asiakkaat tarvitsevat kotiinkuljetuksia niin myös kysyntää on enemmän. Samoin myymälään sekä varastoon tarvitaan jatkuvasti lisää väkeä töihin.

Yritys siis voi verrattain hyvin ja kasvaa mahdollisuuksien mukaan jatkuvasti. Tavoitteena on olla tulevaisuudessa suurin, laadukkain ja parhaan valikoiman omaava rakennuksen sekä remontoinnin myymälä. Pyrimme myös ainoana tarjoamaan täysin kattavan palvelun, oli kyseessä sitten suunnittelu, kuljetus tai toteutus.

Tule käymään, juttelemaan ja tutustumaan yritykseemme. Nähdään kohteessasi tai sitten myymälässämme.